Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών γίνεται ολοένα και πιο έντονος. Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί και οι χρήστες αναζητούν περισσότερες- και πιο χρήσιμες- πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες για το ψηφιακό μάρκετινγκ, η εικονική περιήγηση(Virtual Tour) και η εικονική πραγματικότητα(Virtual Reality) αποτελούν δύο αποτελεσματικά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε βιομηχανία.

Τι είναι λοιπόν το 360 virtual tour?

Η εικονική περιήγηση είναι μια συλλογή πανοραμικών εικόνων 360 μοιρών, που συνδέονται μεταξύ τους ώστε ο χρήστης να έχει πλήρη αίσθηση μιας τοποθεσίας. Ειδικές κάμερες, φακοί, τεχνολογία και λογισμικό χρησιμοποιούνται για να συνθέσουν μια περιήγηση και να την μετατρέψουν στην απόλυτη οπτική εμπειρία για τον θεατή.

Όταν ολοκληρωθεί, μπορεί να δημοσιευθεί στους χάρτες της Google, στο Google My Business, στην εταιρική σας ιστοσελίδα, ακόμα και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Μια εικονική περιήγηση ολοκληρώνει τη σελίδα της εταιρείας σας και βελτιώνει την κατάταξη SEO.

Επίσης, μπορεί να προβάλλεται 24/7, 365 ημέρες τον χρόνο, από οποιοδήποτε smartphone, tablet και υπολογιστή.

Οφέλη

Οι εικονικές περιηγήσεις ωφελούν όλους τους τύπους επιχειρήσεων να χτίσουν εμπιστοσύνη, να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους στο διαδίκτυο και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μια επιχείρηση, παρέχοντας στο κοινό-στόχο την δυνατότητα να εξερευνήσει το εσωτερικό της, μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αξιοπιστία και το επίπεδο διαφάνειας της επωνυμίας της.

Με μια περιήγηση 360°, μπορείτε να δείξετε το εσωτερικό, ακόμη και να μεταδώσετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Μια εικονική περιήγηση αυξάνει τις online κρατήσεις στα ξενοδοχεία και εστιατόρια και βοηθά τα μεσιτικά γραφεία να πουλήσουν τα ακίνητά τους.

Οι εικονικές περιηγήσεις 360 αποδεικνύουν ουσιαστικά ότι μια επωνυμία είναι ειλικρινής, ανοιχτή και διαφανής, χωρίς να τοποθετεί αυτά τα στοιχεία σε λέξεις.

Το πιο σημαντικό, οι περιηγήσεις 360° αποδίδουν τόσο για παγκοσμίου φήμης εταιρείες όσο και για μικρές επιχειρήσεις.

Η εικονική περιήγηση είναι ίδια με το Google Street View;

Το Google Street View προβάλει δημόσιους δρόμους και σημεία ενδιαφέροντος, ενώ μια ιδιωτική περιήγηση 360 ° σάς επιτρέπει να προβάλετε εσωτερικά την επιχείρηση σας στους χάρτες της Google.

Πώς χρησιμοποιούνται σήμερα οι εικονικές περιηγήσεις 360 ° και γιατί πρέπει να έχω μία;

Οι χρήστες ερευνούν επιχειρήσεις ή τοποθεσίες για να λάβουν αποφάσεις αγοράς.

Μια εικονική περιήγηση είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ που μπορεί να φέρει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Ο χρήστης μπορεί να συλλέξει δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με τοποθεσίες και να διαπιστώσει που βρίσκεται το καλύτερο τραπέζι σε ένα εστιατόριο ή πόσο άνετο είναι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ακόμα και αν μια αίθουσα συνεδριάσεων είναι κατάλληλη για την εκδήλωσή του.

Η εικονική περιήγηση λοιπόν, είναι μία μοναδική εμπειρία που κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, πρέπει να προσφέρει στους online επισκέπτες της.

Εαν ενδιαφέρεστε για την δημιουργία του δικού σας 360 Virtual Tour, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.